Трейлър на „Трансформърс 4”

Късно снощи дебютира първият трейлър на „Трансформърс: Ера на изтребление” („Transformers: Age of Extinction”), който би трябвало да представлява ново начало за поредицата. Но ново начало, не в смисъл на абсолютен „рибуут”, при който всичко започва отначало, както беше при доста съвременни франчайзи като „Спайдър-мен”, „Батман”, „Планетата на маймуните” или „Джеймс Бонд”, а на такова, в което имаме изцяло нови герои и история, но със изцяло запазена хронология на събитията до момента.

Докато човечеството се опитва да се съвземе след завършека на „Трансформърс 3”, аутоботите и десептиконите са почти изцяло изчезнали от Земята. Група могъщи и гениални бизнесмени и учени се опитват да разкрият тайните на трансформърите и да усъвършенстват технологията, дори отвъд възможностите си да я контролират. Всичко това се случва, докато древна и опасна заплаха се насочва към планетата. Така започва епично приключение и битка между добро и зло, свобода и поробване.

Режисьор на „Трансформърс: Ера на изтребление” („Transformers: Age of Extinction„) е Майкъл Бей, а в ролите са Марк Уолбърг, Джак Рейнър, Никола Пелц, Келси Грамър, Станли Тучи, Ти Джей Милър, София Майлс, Ли Бингбин и др.

Премиерата е на 27 юни 2014.


0 коментара
Оставете своя коментар


(задължително)