HBO пуска документален филм за „Игра на тронове“

Игра на Тронове / Game Of Thrones

Финала на “Игра на тронове” приближава с пълна сила. Остават по-малко от 3 седмици до началото на последния сезон. След финала на последния епизод от сезона от HBO планират излъчването на документален филм за последния сезон с името „Game of Thrones: The Last Watch“.

Зимен Хребет / Winterfell

Зимен Хребет / Winterfell

„Game of Thrones: The Last Watch“ ще е с продължителност два часа и ще покаже доста любипитни детайли зад кулисите на последния сезон. Известната документалистка Джени Финли следва отблизо целия снимачен процес и представя уникални кадри в своя филм. Ще бъдем потопени в „калта и кръвта и ще станем свидетели на сълзите и триумфите при предизвикателствата по съживяването на фантастичния свят на Вестерос в студиата и поляните на Северна Ирландия“, според информацията на HBO.

Новият филм ще осигури на зриелите виртуален достъп до всички снимачни площадки и ще повдигне завесата към най-големите мистерии и трикове на снимачния процес. Ще видим интервюта с всички звезди на хитовия сериал които ще споделят за преживяванията си след няколко прекарани години във вселената на Седемте кралства.

Последния осми сезон на „Игра на тронове“ е заснет в шест епизода. Тяхната продължителност е общо 432 минути, което е и с няколко минути по-малко от седми сезон. Финалните четири епизода ще почти по 90 минути. Ветераните Дейвид Бениоф и Дан Уайс се режисьори на финалните епизоди, заедно с Мигел Сапочник и Дейвид Нътър.
Първият епизод ще бъде излъчен съвсем скоро, на 14 април.


  1.  

    What Is Generic Priligy Dosage Baclofene Alcool Amoxicillin Cats Sick Vomit Buy Cialis Dexamethasone Fast Delivery Finasteride Isotretin Best Website

Оставете своя коментар


(задължително)