HBO пуска документален филм за „Игра на тронове“

Игра на Тронове / Game Of Thrones

Финала на “Игра на тронове” приближава с пълна сила. Остават по-малко от 3 седмици до началото на последния сезон. След финала на последния епизод от сезона от HBO планират излъчването на документален филм за последния сезон с името „Game of Thrones: The Last Watch“.

Зимен Хребет / Winterfell

Зимен Хребет / Winterfell

„Game of Thrones: The Last Watch“ ще е с продължителност два часа и ще покаже доста любипитни детайли зад кулисите на последния сезон. Известната документалистка Джени Финли следва отблизо целия снимачен процес и представя уникални кадри в своя филм. Ще бъдем потопени в „калта и кръвта и ще станем свидетели на сълзите и триумфите при предизвикателствата по съживяването на фантастичния свят на Вестерос в студиата и поляните на Северна Ирландия“, според информацията на HBO.

Новият филм ще осигури на зриелите виртуален достъп до всички снимачни площадки и ще повдигне завесата към най-големите мистерии и трикове на снимачния процес. Ще видим интервюта с всички звезди на хитовия сериал които ще споделят за преживяванията си след няколко прекарани години във вселената на Седемте кралства.

Последния осми сезон на „Игра на тронове“ е заснет в шест епизода. Тяхната продължителност е общо 432 минути, което е и с няколко минути по-малко от седми сезон. Финалните четири епизода ще почти по 90 минути. Ветераните Дейвид Бениоф и Дан Уайс се режисьори на финалните епизоди, заедно с Мигел Сапочник и Дейвид Нътър.
Първият епизод ще бъде излъчен съвсем скоро, на 14 април.


0 коментара
Оставете своя коментар


(задължително)