Трейлър на “Мъртвите не умират” / “The Dead Don’t Die”  (2019) – с впечатляващ подбор на актьори!

Мъртвите не Умират/ Dead Don't Die (2019)

Бил Мъри, Иги Поп, Адам Драйвър и Стив Бушеми са само малка част от актьорите, които участват в новия филм на Джим Джармуш “Мъртвите не умират” / “The Dead Don’t Die”  (2019).

 

Продуцентите твърдят, че това е “най-великият зомби актьорски състав на всички времена”. Автор на сценария е Джармуш, а други известни имена, които ще се появят в лентата са Селена Гомес, Тилда Суинтън, Дани Глоувър, Том Уейтс и Клоуи Севини.

В свое интервю от миналата година Бил Мъри каза за филма: “Джим Джармуш е написал сценарий за зомби филм, който е невероятен… Но не, в него аз аз няма да играя зомби.”

Това е първият филм на Джармуш от 2016 г., когато той изкара документалната лента за The Stooges. В момента обаче официално е в постпродукция. 

 

В “Мъртвите на умират” режисьорът е събрал накуп много имена, с които вече е работил. Бил Мъри участва в “Счупени цветя” (Broken Flowers) и The Limits of Control. Адам Драйвър – в “Патерсън”, а Тилда Суинтън – в “Счупени цветя” и “Само любовниците остават живи”. Джармуш работи с Иги Поп в “Мъртвецът” (с участието на Джони Деп) и в “Кафе и цигари”. Том Уейтс играе една от главните роли в Down by the Law и също участва в “Кафе и цигари”.

 

Според информация на продуцентите от Focus Features премиерата на лентата ще е на 14 юни, пише списание “Ролинг стоун”.

Ето и самият трейлър: 


0 коментара
Оставете своя коментар


(задължително)