Аштън Кътчър ще олекне с милиони заради „Двама мъже и половина”

CBS спира сериала заради нисък рейтинг.

Холивудският секссимвол Аштън Кътчър ще се сбогува със статута на най-добре платен актьор в телевизионното кино,  като от CBS решиха да прекратят „Двама мъже и половина”. Най-популярната ергенска квартира в Малибу ще затвори врати, а през септември ще бъде излъчен 12 финален сезон на ситкома.


 

Кътчър който замени цинично разгонения персонаж на Чарли Шийн с вдетинения милиардер Уолдън Шмит, взема рекордните $700 000 на епизод. За сравнение двукратният носител на „Еми” и ветеран от поредицата Джон Крайер (загубенякът Алън Харпър) прибира в банковата си сметка  $620 000. Космическите хонорари и намалелият рейтинг след скандалното уволнение на Чарли излизат твърде скъпо на студията на Warner. „Продуцентът на сериала Чък Лори е подготвил много изненади като за последно. Не зная дали завръщането на Шийн е една от тях”, спомена относно последния сезон на продукцията президентът на CBS Нина Таслер.

За 11 години сериала влезе в топ 3 на най-гледаните ТВ шоута в САЩ. Предизвестената смърт на „Двама мъже и половина” дойде при колапса на Чарли Шийн след 36-часов запой с проститутки и кокаин. Актьорът с поразяваща уста бе хоспитализиран, а от Warner го уволниха заради неговото „саморазрушително поведение”.

Неявяването с дни на снимки, дубли в нетрезво състояние както и избухливият нрав на Шийн саботирали системно продукцията от години. В мига, в който разбра, че е свободен агент, Чарли пусна иск за обезщетение в размер на 100 милиона долара към Warner. После анонсира желание да се завърне в сериала с маниер на отличник от Харвард и след рехабилитация, но Лори затръшва вратата под носа му. Пренебрежителният жест завъртя омагьосан кръг от словесни престрелки по медиите, в които псувните на Шийн преобладаваха. В крайна сметка той прибира 25 милиона обезщетение и се ориентира към нов проект – „Психаротерапия”(Anger Management), който към днешна дата виси на косъм заради лежерното му отношение към снимачния процес.

С драма бе белязано и оттеглянето на още един член от актьорския състав – Ангъс Джоунс. Хлапето, което порасна в ролята на свенлив, но духовит Джейк Харпър, възмъжа и оцени работата си в „Двама мъже и половина” като „мърлява”. Откривайки тайните на самобръсначката, Ангъс стана силно религиозен и шегите за войната между половете в шоуто вече не му понасят. Определяйки се като „добре платен лицемер”, той напусна през 2012 г., апелирайки младите хора да не следят сериала.


0 коментара
Оставете своя коментар


(задължително)