Джейсън Момоа ще играе брат на Скалата в „Бързи и яростни“

The Rock and Roman Reins

След “Aquaman” и неговото продължение в процес, Джейсън Момоа ще се присъедини към друга поредица. Дуейн Джонсън призна, че е имал идея Момоа да играе ролята на негов брат в очаквания спин оф на “Бързи и Яростни – “Хобс и Шоу”. За съжаление натоварения график на Момоа не е позволил това да се случи, но това не означава, че тази идея ще остане не реализирана.

Джонсън допълва в свой пост в Инстаграм, че се надява тя да стане реалност в следващия филм за Хобс и Шоу. Поредицата „Бързи и яростни“ продължава да набира скорост и нищо чудно да видим двамата заедно в предстоящи филми от нея, но докато това стане Скалата ще си партнира с неговия братовчед Роман Рейнс, за когото това е първо участие в холивудска продукция.

“Много се гордея от неговия фокус, усилия и убедително изпълнение в нашия филм”, пише Джонсън за братовчед си w инстаграм и споделя, че е щастлив, че може да прекара време с него.

Рейнс, чието истинско име е Джо Аноа, в момента е в принудителна почивка от своята кеч кариера на ринга на компанията WWE. Причината – болен е от левкемия.