Ръсел Кроу ще дебютира като режисьор

Russell Crowe

Ръсел Кроу възнамерява да се присъедини към отбора на режисьорите. Той е започнал преговори за главната роля пред и зад камерата на филма „The Water Diviner” – историческа драма по сценарий на ветерана Андрю Найт и дебютанта Андрю Анастасиос. И двамата имат опит, натрупан в австралийската телевизия.

Сценария разказва за един австралийски баща (самият Кроу), който заминава за Европа, за да търси двамата си изчезнали синове (кастингът предстои) след битката при Галиполи. Годината е 1919. Продуценти на филма са „Hopscotch Features” и „Fear of God Films”, а снимките трябва да стартират до края на тази година. И при положение, че „Winter’s Tale” на Акива Голдсман и „Noah” на Дарън Аронофски вече са приключени като снимачен период, Кроу има пролука в натоварения си график, преди началото на промоционалните кампании, която да запълни с творческата авантюра „The Water Diviner”.

Ше видим как ще подходи Ръсел Кроу и какъв ще се окаже резултата, защото сме гледали и “странни” режисьорски опити от членове на актьорската гилдия, а имаме и добър пример с обратен ефект в лицето на Бен Афлек.


0 коментара
Оставете своя коментар

(задължително)