Ченге за един ден / Ride Along (2014)

0
Ride Along

Оценка

Рейтинг:
8.0

8/ 10

Genre: ,
 
Director:
 
Actors: ,
 
 
Year:
 
Времетраене: 99 минути
 
Видян: 1,093 пъти

Кевин Харт и Айс Кюб са начело на актьорския състав в скоростната екшън комедия ЧЕНГЕ ЗА ЕДИН ДЕН. Когато един бъбрив пич се присъединява към брата на гаджето си – избухливо ченге – за да патрулират заедно по улиците на Атланта, той се забърква в последния случай, по който полицаят работи. За да докаже, че заслужава ръката на бъдещата си съпруга, той трябва да оцелее през следващите 24 часа, които се оказват най-ненормалните в живота му.

През последните две години училищният охранител Бен (Харт) се опитва да покаже на детектив Джеймс (Кюб), че е нещо повече от напушен геймър с нечестиви помисли към сестрата му Анджела (Тика Съмптър). Когато най-накрая приемат Бен в академията, той решава, че е спечелил уважението на опитния полицай и иска благословията му, за да се ожени за Анджела.

Тъй като знае, че ако патрулират извстно време заедно ще стане ясно, че Бен няма качествата да се грижи за сестра му, Джеймс го кани да бъде негов партньор по време на смяна, която да уплаши до смърт новака. Когато обаче лудата нощ ги отвежда до най-прочутия престъпник в града, Джеймс разбира, че поразяващата уста на новия му партньор е не по-малко опасна от прелетяващите покрай нея куршуми.


0 коментара
Оставете своя коментар

(задължително)